Прочитај ми чланак

Срђан Ђоковић га напао, а онда је Вишковић имао шмекерски одговор у преносу ВИДЕО

0

Неки конфликти се никада не окончавају, а један је постао прави мит у нашој земљи. Позадину вероватно многи знају и без детаљисања, а добили смо последњи наставак.

Срђан Ђоковић, отац освајача 21 гренд слем пехара, није био задовољан како је Небојша Вишковић преносио финале турнира у Паризу у ком је Холгер Руне са савладао Новака Ђоковић.

Foto: Printskrin

Срђан је инсистирао да би Новака требало ословљавати са „Наш Ноле, наша дика“, а не покушати да се задрже неки новинарски постулати и барем објективност.

„Сви они људи, који је било много, и који су гледали са мном пре неки дан меч у финалу Париза… Као да гледамо данску телевизију, тако је преносио тај коментатор, па је Новака звао Ђоковић“, рекао је, између осталог, отац српског тенисера приликом гостовања на телевизији К1.

Током година је Вишковић пронашао свој јединствени коментаторски израз, а његово „Дивно“ и „Сјајно“ постало је нераскидиво везано за мечеве Ђоковића.

Српски коментатор је током година постао за тениске мечеве Ђоковића оно што је Слободан Шаренац за мечеве кошаркаша Србије или Александар Стојановић када су у питању фудбалери.

И далеко од тога да емоција нема, али је све у складу са захтевима професије.

На коментар старијег Ђоковића, Вишковић је одговорио у свом маниру током меча Рубљова и Ђоковића у тренутку када је Новак освојио први сет.

„Дивно! Какав ритерн, какав начин да се заврши сет. Ево чујем и колегу са данске телевизије – одушевљен је“, поручио је Вишковић и тако послао јасан одговор.