Прочитај ми чланак

СРБИН УМЕСТО СРБИНА Анђушић мења Теодосића!

0

Милош Теодосић због проблема са повредама, ипак неће учествовати на Ол-стар сусрету регионалне ВТБ лиге који се у суботу 11. фебруара одржава у Сочију.

Danilo-Andjusic

Милош Теодосић због проблема са повредама, ипак неће учествовати на Ол-стар сусрету регионалне ВТБ лиге који се у суботу 11. фебруара одржава у Сочију.

Плејмејкер московског ЦСКА и даље има проблема са повредом, због чега иде на свакодневне терапије, па ће морати да прескочи 21. издање престићног такмичења.

Њега ће екипи „Звезде света“, где је био стартнии плеј, заменити земљак. У питању је бек Парме и некадашњи играч Партизана, Данило Анђушић. Поред њега у Сочију ће играти још један наш кошаркаш, плеј Зенита Стефан Марковић.

За сада нема никаквих назнака да би Милош Теодосић могао да пропусти Евролигашки сусрет са Црвеном звездом који се игра у Москви у четвртак од 19 часова.

САСТАВИ:

„Звезде света“: Стефан Марковић и Јанис Тим (Зенит), Тејлор Рочести и Рајан Брокхоф (Локомотива Кубањ), Нандо Де Коло (ЦСКА), Јанис Блумс (ВЕФ Рига), Кит Ленгфорд (Уникс), Деандре Кејн (Нижњи Новгород), Никола Минера (Автодор), Франк Елегар (Јенисеј), Артем Параховски (Уникс) и Данило Анђушић (Парма).

„Звезде Русије“: Дмитри Хвостов и Андреј Зубков (Локомотива Кубањ), Иван Стребков и Петер Губанов (Нижњи Новгород), Сергеј Биков и Јенгениј Колешников (Автодор), Јевгениј Воронов (Уникс), Алексеј Швед и Сергеј Монија (Химки), Сергеј Карашев (Зенит), Виктор Хријапа и Андреј Воронцевич (ЦСКА), 13. играч Антон Понкрашов (Уникс).