Прочитај ми чланак

СРБИН „ПЛАТИО“ Лигу шампиона потресом мозга!

0

Тешко је рећи у каквом ће сећању остати гостовање Динаму српском интернационалцу Миралему Сулејманију. Јанг бојс је изборио пласман у Лигу шампиона али је Сулејмани у време славља био у болници.

Туробне сцене виђене су на старту другог полувремена реванш утакмице плеј-оф фазе квалификација за Лигу шампиона између Динама и Јанг бојса.

https://twitter.com/goal/status/1034578233554083840

Шампион Швајцарске успео је да се домогне европске елите пошто је у Загребу славио са 2:1 (први меч у Берну 1:1), али је славље остало у сенци повреде коју је доживео Миралем Сулејмани.

Повремени репрезентативац Србије пао је као покошен и остао без свести након једног, наизглед безазленог старта Петра Стојановића. Сулејмани је у паду добио ударац копачком у главу и због тога остао да лежи без свести на терену загребачког „Максимира“.

Драму која се одиграла на терену после меча је препричао лекар загребачког Динама Ивица Смодек који је први утрчао на терен да помогне српском фудбалеру.

„Нисам ни чекао судију, већ сам био на терену чим сам видео да је пао. Он је дисао, али је минут био без свести. Цело сам му време пратио зенице, а кад је дошао свести, није знао где је“, каже Смодек а преноси сајт „24сата.хр“.

Сулејмани је одмах одведен у болницу како би се утврдило да нема унутрашњег крварења.

Срећом, ради се „само“ о потресу мозга, што је информација коју су касно ноћас швајцарским медијима дали из клуба.

На прву је изгледало језиво, надамо се да ће се Миралем Сулејмани брзо опоравити и да ће бити у топ форми за почетак групне фазе Лиге шампиона.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!