Прочитај ми чланак

СРАМНО ПОНАШАЊЕ СИНА ТРЕНЕРА КЛИПЕРСА Остин Риверс понизио Србина: Ко је тај Тео?

0

Кошаркаш ЛА Клиперса и син тренера Дока Риверса правио представу пред америчким новинарима тврдећи да не зна ко је Милош Теодосић

Лупио па остао жив!

epa05229856 Moscow’s Milos Teodosic reacts during the Euroleague basketball match between Brose Baskets Bamberg and CSKA Moscow at the Brose Arena in Bamberg, Germany, 24 March 2016. EPA/NICOLAS ARMER

Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Остин Риверс није имао појма ко је Милош Теодосић, иако ће наредне сезоне играти заједно у том НБА тиму.

Најбољи у Европи

Надобудни Американац био је збуњен када га је новинар питао шта очекује од српског репрезентативца, иако је његов отац Док Риверс, тренер клуба из Лос Анђелеса, инсистирао на Теодосићевом доласку. Очигледно да Риверс старији није обавестио сина с ким ће играти следеће сезоне, односно да се ради о најбољем европском кошаркашу.

– Ко, ко? Ко је тај? – кратко је одговорио Риверс јуниор и наставио да прича као да се ништа није догодило:

– Бићемо добар тим, очекујем да играмо добро, ту су Патрик Беверли и Сем Декер, иако нам је Крис Пол отишао у Хјустон. Баш због тога мислим да ће у нашим дуелима бити доста ватре.

Склон инцидентима

Иначе, кошаркаш ЛА Клиперса познат је по свом надобудном и препотентном понашању. Баш због тога није омиљен код навијача клуба. Амерички новинари пишу да је млађи Риверс склон инцидентима и да није добар за атмосферу у екипи. За разлику од Остина Риверса, кошаркаш Клиперса Патрик Беверли са одушевљењем је примио вест да ће с Милошем Теодосићем играти за исти клуб, као што је то био случај у Олимпијакосу пре седам година.

ВЕЧЕРА С ДОКОМ И ГРИФИНОМ

Милош Теодосић тренутно је у Лос Анђелесу са супругом, познатом глумицом Јелисаветом Орашанин. Њих двоје су били на заједничкој вечери с тренером Доком Риверсом и капитеном Клиперса Блејком Грифином. Када је званични део вечере био готов, тренер се поздравио са кошаркашима и отишао, да би Тео, Јелисавета и Грифин наставили разговор у опуштенијој атмосфери у оближњем кафићу.