• Почетна
  • СПОРТ
  • Душан Тадић напушта Саутемптон, али остаје у Енглеској
Прочитај ми чланак

Душан Тадић напушта Саутемптон, али остаје у Енглеској

0

Вест Хем не личи на екипу из прошле сезоне, па је управа у договору са шефом струке осмислила рецепт за коктел који би требало да врати добро расположење у источни део Лондона. Главни састојак – Душан Тадић!

Да Билић изузетно цени српског репрезентативца зна се одавно. Уосталом, и прошлог лета је покушао да га доведе за 15.000.000 евра. Сада се помиње иста сума. Тадић је годину дана старији, прошла сезона није била блистава. Бар не када је Премијер лига у питању. У дресу репрезентације Србије је пуштао муње. Али Енглези највише обраћају пажњу на оно што им се дешава испред носа.

Отуд можда на листи потенцијалних жеља и два следећа имена: Келечи Ихеаначо, кога Пеп Гвардиола не види у Манчестер Ситију, те Челсијев Миши Батшуаји. Обојица су на продају, али је велико питање да ли ће баш Вест Хем, који ј недавно из Ситија довео Пабла Забалету, успети да их приволи у своје редове.

Доста је то новца, па упркос најављеном одласку Роберта Снодграда није сигурно да би Вест Хем успео све то да изнесе на својим леђима.