Прочитај ми чланак

Само Партизан са лиценцом за Европу!

0

Partizan2321(РТС)
Једино Партизан добио лиценцу за европска такмичења.

Комисија ФСС идуће недеље разматра да ли Звезда, Војводина и Јагодина испуњавају услове да иду у Европу.

Комисија Фудбалског савеза Србије за жалбе у поступку лиценцирања клубова за европска такмичења данас је издала лиценцу само шампиону Србије Партизану, док ће одлука о жалбама осталих наших клубоба бити донета до 31. маја, када истиче рок за пријаву за квалификације за Лигу шампина и Лигу Европе.

Како је саопштио ФСС, чланови комисије данас су једногласно одлучили да се лиценца за такмичење на европској сцени изда Партизану, који је у потпуности доставио доказе о испуњењу свих критеријума у систему лиценцирања.

На жалбама преосталих клубова, међу којима су Црвена звезда, Војводина и Јагодина, наставља се рад ове недеље.

По добијању доказа од та четири клуба и извршеним потребним проверама, чланови Комисије ће доносити одлуке и о њима правовремено обавештавати јавност, наводи се у саопштењу.

Црвена звезда има проблема због неиспуњених финансијских, инфраструктурних и персонално-административних критеријума, Војводина и Јагодина због неиспењених финансијских и инфраструктурних критеријума.

Одлуке ове комисије, на чијем је челу професор Екомонског факултета Универзитета у Београду Божидар Церовић, коначне су.