Прочитај ми чланак

САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Ево зашто Ђорђевић не зове Бобија у репрезентацију

0

Бобан Марјановић је за селектора завршена прича што се тиче Олимпијских игара, ма шта да се деси, наводи извор близак селектору.

đorđevic marjanovic

Селектор репрезентације Србије Aлександар Ђорђевић одмах након пласмана у Рио наговестио је да неће звати никога додатно на припреме пред Олимпијске игре, рачунајући ту и Бобана Марјановића.

Многи су се понадали да би горостасни центар ипак могао да буде у конкуренцији, након што је јавно поручио да би ипак играо и да сада не постоји препрека да за то, пошто је потписао уговор са Детроитом и решио своју судбину у НБA лиги.

Такође, једно место је упражњено отказивањем Загорца.

Међутим, до тога ипак неће доћи, према изворима из стручног штаба репрезентације Србије.

– Марјановић неће ићи са репрезентацијом у Рио, па таман и када би се Радуљица и Штимац повредили. Селектор Ђорђевић је чврсто решио да га не води на ОИ и неће се предомислити, шта год да се деси – рекао је за Информер извор близак селектору, који је и појаснио шта се тачно десило ноћ пре него што је Боби отказао Ђорђевићу.

– Ђорђевић и Марјановић су свакодневно разговарали пре припрема за квалификациони турнир . Селектор је направио план припрема тако да је Бобију наметнуо малтене централну улогу. Он и Јокић су планирани за главне играче и Марјановић је то добро знао.

– A онда је вече пре почетка припрема дрхтавим гласом саопштио Ђорђевићу да се плаши повреде и да не може да игра у Београду како не би угрозио НБA каријеру. Том одлуком је пореметио Ђорђевићев план припрема и он преко тога не може да пређе, а не жели ни да мења поново концепцију игре, јер је екипа на турниру у Београду одлично функционисала – напоменуо је извор близак Ђорђевићу.