Прочитај ми чланак

Рома узима Партизановог „вундеркинда“?

0

Roma_Wallpaper

(МОНДО)

Римски „Ил Мессаггеро“ пише да ће млади Немања Радоњић (17) наредног лета прећи из Партизана у Рому и то практично без обештећења.

Ако је веровати новинарима „Ил Мессаггера“, који се опет позивају на изворе у Роми и похвале које су чули од Адема Љајића, Партизан би могао да изгуби младог Немању Радоњића пре него што овај суперталентовани нападач остави дубок траг у Хумској.

„ИЛ Мессаггеро“ пише да је Рома увелико ступила у контакт с српским „вундеркиндом“ и да му нуди трансфер наредног лета, уз инсистирање да о Радоњић у међувремену не потпише профи уговор са Партизаном.

У том случају, римски клуб био би у обавези да црно-белима уплати само обештећење прописано ФИФА правилником и да тако обештети српског шампиона за уложен новац у школовање играча. Подсетимо, тако је из Хумске својевремено отишао Миралем Сулејмани.

Скаути Роме наводно су пратили Радоњића током његових репрезентативних наступа, а похвале на његов рачун скаутима и директорима „вучице“ изнео је и првотимац Роме Адем Љајић. Немања Радоњић рођен је 15. фебруара 1996. године.