Прочитај ми чланак

Промашај века: Сад сам бар познат

0

асд

Аутор вероватно највећег промашаја у историји фудбала Адин Сиочић пронашао је позитивну ствар у свом киксу, постао је познат.

Фудбалер из Живиница успео је да током викенда промаши празан гол са свега неколико метара, тачније да погоди пречку кад су сви већ славили гол за Младост.

„Било је и псовки. Кренуо сам да изађем, али саиграчи ми нису дозволили да напустим терен. Говорили су ми: ‘Остани, остани, свакоме се може десити’. Некако сам сакупио снаге да останем, иако ми се није играло“, рекао је Сиочић.

Његов промашај је за свега један дан достигао више од 350.000 прегледа на YоуТубе.

„Публика на трибинама је већ славила гол. Чуо сам хук. А, онда сам хтео да закуцам лопту у мрежу како би наше навијаче још више развеселио. Али, ту је настао проблем. Јако сам замахнуо ногом и нисам могао лопту да зауставим. У том тренутку лопта је одскочила на неравном и блатњавом терену, незгодно сам је ударио и она је погодила пречку. Како год, тај дан и промашај памтићу цео живот. На концу, сада сам познат“, рекао је за агенцију ‘Анадолија’ фудбалер из БиХ.

Иако је сада углавном предмет шала, Сиочића то не мучи, зна како је у Босни.

„Откако су бројни портали објавили мој промашај када пролазим градом и кроз школу многи гледају у мене и смеју се. Покажу прстом ка мени и смешкају се. Али, шта ћу? У Босни је увек била добра зезанција. Сада је на мој рачун, па нека је мало“, рекао је фудбалер из Живиница који ће наставити да игра фудбал.

„Надам се да никада више нећу онако промашити. Живот иде даље. Имам амбиције да напредујем у фудбалу. Паралелно планирам и да студирам, јер ми је животна жеља да постанем спортским новинар“, закључио је Сиочић.

(Б92)