Прочитај ми чланак

ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ ХТЕЛИ ДА УБИЈУ СУДИЈЕ: Пресретали их колима на путу до куће!

0

Невероватна и шокантна вест долази из Босне и Херцеговине где су судије меча Широки Бријег - Сарајево преживеле праву драму по повратку кући, када их је неко напао, и према речима арбитра покушао да их убије.

Како Дневни Aваз преноси, главни судија Огњен Ваљић признао је да су њега и његовог колегу напали по изласку из града.

– Удовичић и ја смо одмакли пет километара од града, у правцу према Бањој Луци, када је црвени Форд Фоцус прошао поред нас, а затим нагло закочио и препречио нам пут. Само захваљујући прибраности мог колеге Удовичића успели смо избећи најгоре. Имали су намеру да нас убију, јер су нас гурали према провалији. Иза себе имам милион пређених километара, али да сам ја био за воланом, не бисмо остали живи – рекао је је Ваљић за Aваз и додао:

– После два минута, поново су три аутомобила прошла и опет нам препречила пут. Удовичић је успео на време да закочи и вози неких пола километра уназад. Кад смо се окренули, позвали смо полицију. Нико нам се није јавио. Потом смо контактирали Салема Пролића из ФС БиХ. Он је успео да контактира полицијске специјалце, који су нас позвали и обавестил да дођемо на одређено место, где су нас чекали – истакао је Ваљић.

Иначе, Ваљић важи за једног од најбољих судија у БиХ, али му се замера и то што није показао црвени картон домаћем играчу Панџи након једног бруталног старта.

За сада није познато ко је напао арбитре.