Прочитај ми чланак

ПОСЛЕ ТВИТА О ШУРБАТОВИЋУ Поледица: Прате ме цео дан, знам да је човек радио у ДБ!

0

Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера "Независност", објавио је на свом твитер налогу да је под присмотром државних органа.

Иако Поледица често критикује Вучића, Кокезу и друге СНС актере, занимљиво је да је до овог 24-часовног праћења дошло пошто је открио на Твитеру ко је власник Вучићевог Факултета на коме ниже десетке.

FOTO: YouTube/Sport Klub

Мирко истина није написао име, али се у бројним коментарима појавило само једно име – Јован Шурбатовић, испод његовог твита: „Један од власника школе на којој је АВ данас добио десетку школујући се за кошаркашког тренера, један је од бивших вођа навијача ЦЗ, данас запослен у ФСС“

Његови пратиоци су чак приложили фотографије из 90-их година са трибина, где Шурбатовић предводи „Делије“. Иначе, овај функционер близак Горану Весићу се на крилима ДОС-а од 5. октобра преко Управе клуба Црвена звезда, вртоглаво уздизао на политичкој сцени Србије.

Случајно или не, али баш након тог твита Мирко Поледица је уочио да га прати пензионисани кадар ДБ-а.

“Данас ме овај човек прати током целог дана. Прво је ишао за мном до једне продавнице у коју је и ушао. Вечерас сам шетао и на путу до куће ме пратио, ја сам застао да га пропустим и онда сам га усликао. Знам му име и презиме, ради се о пензионисаном припаднику Државне безбедности”, објавио је Поледица на овој друштвеној мрежи.

Поледица се и јуче поново огласио истим поводом.

“Управо сам се мимоишао са мојим верним пратиоцем, пензионисаним радником ДБ-а Р.К. који се вечерас налази у друштву пензионисаног председника суда у Чачку М.П.”, написао је Поледица.

Иначе, Мирко Поледица је познат српској јавности као велики критичар актуелног режима, чачанског градског руководства и бројних челника Фудбалског савеза Србије, али и чачанског Борца.