Прочитај ми чланак

Петковић: Добро ради Синишина тајна служба!

0

ilija-petkovic-foto-Z--ANASTASIJEVICH(Ало, Вести)
Бивши селектор Србије и Црне Горе Илија Петковић за “ало.рс” прокоментарисао је највероватнији састав “орлова” за вечерашњи дуел са Хрватском (18).

Увек оптимиста: Илија Петковић
Изненађења у тиму је заиста много, па отуда и не чуди јучерашња изјава селектора Синише Михајловића да ниједна медијска кућа није била ни близу да погоди састав Србије које ће вечерас истрчати на “Максимир”.

“Не знам одакле вам информација о саставу тима, али вас упозоравам да је могуће да је Синиша то намерно пустио у етар. Можда нисте знали, али и у фудбалу постоје обавештајне и контраобавештајне службе! Има и ту разних игрица – “спушта” нас на земљу Петковић.

Ипак, на инстистирање да добијемо коментар на неиграње рецимо Душана Тадића, а да су се у стратној постави нашли Стевановић, Радовановић и Шћеповић, Петковић каже:
“Ми не можемо ни да претпоставимо шта су они радили на тренинзима. Можда се, рецимо Шћеповић, баш ту истакао и заслужио место у стартној постави. Можда је у питању фактор изненађења, ми то не можемо да знамо”.

За крај, оптимизам или песимизам?
“Знате колики сам ја оптимиста? Толики да сам увек веровао да ће ОФК Београд бити првак државе и да нисам мењао тим због тога. Тако је и пред вечерашњу утакмицу – закључио је Петковић уз констатацију да му није јасна толика еуфорија јер има још много утакмица до краја квалификација.

Шћеповић и Стевановић у првом тиму, Бркић брани?!

Српски селектор Синиша Михајловић шокирао све стартном поставом у утакмици против Хрватске.

Неће водити новинаре на вечеру, јер нико није погодио тим – Синиша Михајловић.

Селектор Србије Синиша Михајловић, како преносе извештачи из Загреба, саставио је тим који апсолутно нико није очекивао.

Стратег „орлова“ је спремио „бомбу“, јер у стартних 11 против Хрватске, по свој прилици, наступиће Марко Шћеповић и Ален Стевановић, док ће на голу бити Жељко Бркић.

Новинари у четвртак нису успели да погоде тим који је изабрао Михајловић, па надајмо се да ће Хрвати бити још више изненађени оним што им је спремио српски селектор.

Како сазнајемо састав Србије гласиће:

Бркић – Ивановић, Суботић, Настасић, Коларов – Радовановић, Игњовски, Стевановић, Тошић – Ђуричић, Шћеповић.