Прочитај ми чланак

Партизановци не ћуте: „Вучићу, педеру“ се опет и још јаче орило Новим Садом /ВИДЕО

0

Народ није ућуткан, навијачи Партизана су опет у Новом Саду, овога пута на дербију против Војводине, скандирали "Вучићу, педеру". Одјекивало је са западне трибине.

Пуно је огорчености и незадовољства међу присталицама црно-белих због свеопште ситуације у земљи, скандирање председнику Србије се понавља из утакмице у утакмицу Партизана, а овога пута полиција је у великом броју била код јужне трибине стадиона „Карађорђе“, где је контролисала ситуацију.

Подсетимо, у четвртак су професионални хулигани са јужне трибине покушали да дисциплинују навијаче Партизана са источне трибине, који су скандирали „Вучићу, педеру“, али су се провели као боси по трњу и брзо су се вратили на свој коп. Овога пута, на срећу, нема таквих инцидената, али има скандирања Вучићу…

Напоменимо и то, ово је трећи пут ове сезоне да навијачи Партизана скандирају председнику Србије, будући да су се такви повици могли чути и на првом мечу у Суперлиги, такође на „Карађорђу“, где је тим из Хумске играо против Пролетера.

Милорад Вучелић је након скандирања навијача Партизана у Новом Саду издао панично саопштење, у коме се дистанцирао у име ФК Партизан од скандирања навијача и снажно подржао Вучића, али после овог трећег скандирања тешко да ће онај који га је довео да га остави на руководећој позицији.