Прочитај ми чланак

Партизанов старт за бригу

0

fkpartizan

Како пише „Спорт“ ово је најгори старт Партизана у последњих седам година. Наиме, у сезони 2006. – 2007. Партизан је освојио свега 11 бодова, то је и последња година у којој црно-бели нису освојили титулу.

Сада ситуација није тако критична, али јесте за опомену, јер од јесење доминације на коју су играчи навикли навијаче нема ништа.

Црно-бели су на деоби првог места са Чукаричким, Војводина је корак иза, али Партизан гледа ка другој страни брда.

„Чукарички је велико изненађење, Војводина има добар тим који је додатно ојачан, али уз дужно поштовање, наш највећи ривал је Звезда“, рекао је Рашовић.

Он је незадовољан играчким кадром иако о томе прича између редова. У екипи је доста играча који не могу да носе притисак, а осим Саше Илића нема фудбалера спремног да повуче екипу напред.

Зато се без капитена обистињују најгоре стрепње, шампион веома тешко добија ривале који су неких претходних година испраћани са неколико лопти у мрежи.

Циљ је да екипа задржи прво место ове јесени, да створи какву такву предност, како би се касније кроз зимске припреме, али и додатну селекцију екипа много боље спремила за искушења која је чекају.

У клубу верују да ће бити лакше, тим пре што ће тим моћи на миру да ради без размишљања и темпирања форме за европске квалификације. Да ли ће то бити довољно, остаје да видимо, али јасно је да би овогодишње првенство могло на пролеће да буде занимљивије од претходних.

(sportske.net)