Прочитај ми чланак

Партизан гостује у Нишу, Звезда домаћин Јагодини

0

Jelen-Superliga

(Вести)

Утакмицама другог кола предстојећег викенда наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије, Партизан ће играти у Нишу против Радничког, док ће Црвена звезда на свом терену играти против освајача Купа Јагодине.

Утакмице другог кола играју се сутра од 17.30, осим меча Звезде и Јагодине који почиње пола сата касније и дуела у Нишу између Радничког и Партизана чији је почетак у 19 сати. Последња утакмица другог кола игра се у недељу од 19 сати, када у Београду играју Чукарички и Слобода.

Фудбалери Партизана покушаће у Нишу да поправе утисак из прве првенствене утакмице против Новог Пазара и освоје три бода која ће их оставити у врху табеле. Такође и Раднички тражи другу победу на почетку шампионата, након што је у првом колу био бољи од Радничког из Крагујевца (2:0). Из нишког клуба саопштено је да влада велико интересовање за утакмицу и да се очекује пун Чаир.

Фудбалери Црвене звезде играју против Јагодине и пред својим навијачима покушаће да се искупе за прошлонедељни пораз од Јавора (2:4). Освајач Купа Србије Јагодина стартовала је поразом од Напретка (0:2), па ће у Београду тражити прве бодове у новом шампионату. Из Звезде је најављено да ће утакмица почети са пет минута
кашњења због протеста против председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића.

Фудбалери Војводине играју у Београду против Вождовца и желе да надокнаде кикс из првог кола, када су на свом терену одиграли без голова против Доњег Срема. Вождовац је у првом колу изгубио од ОФК Београда са 0:1. Фудбалери Новог Пазара играју на свом терену против Рада, а обе екипе траже прве бодове у новом првенству. Прошле недеље „грађевинари“ су изгубили од Чукаричког (0:1), док је Нови Пазар изгубио од Партизана (3:4).

Раднички у Крагујевцу игра против Напретка за прве бодове у лиги, а Крушевљани желе нова три бода како би остали у врху табеле. Доњи Срем на свом терену игра против Јавора, Спартак у Суботици дочекује ОФК Београд, док ће Чукарички играти против Слободе. Меч се игра у вечерњем термину, пошто је клуб поставио рефлекторе на
стадиону на Бановом брду.