Прочитај ми чланак

Ова слика објашњава све: Новак против Сотоне, ковид агенде, глупих робова (ФОТО)

0

Дисциплинујеш пред свима једног, утицајног (Новака Ђоковића), уз образложење да је закон исти за све, и срећни робови ће урлати "тако је" без обзира што је их је тај закон начинио робовима.

Суђење Новаку антиваксеру, а не Новаку грађанину који има административни проблем, и оптужба тужиоца да је он крив за то што пола Србије неће да се боцне, све уз позивање на др Кона усред Аустралије, оголило је агенду до коске.

Влада која некоме да визу за улазак у земљу, са циљем да га намами у замку својих подлости, није влада, то је криминална банда.

Е сада кад су ови нацисти из Аустралије протерали Ђоковица, ако има неког реда, ред би био да ми као народ отерамо из Србије њихову компанију Рио Тинто. Ајде људи следеће суботе да изађемо у што већем броју на блокаде путева. Да најуримо та говна и њихове помагаче у Србији.

Претходни пасуси су само неки од твитова, који су објављени поводом невиђеног скандала у Мелбурну, а можда је најбољи опис шта се данас догодило заправо карикатура, коју је објавио хрватски фудбалер Дејан Ловрен.

На њој се види како Ђоковић игра немогућ меч против Сотоне, аустралијских политичара, масе (робова) испраног мозга и тенисера који ћуте с повезом преко очију.

– Не могу доћи себи и једноставно прихватити да су отерали здравог спортисту из земље у којој је учинио више добрих дела него ови „битни појединци“ који одлучују. Верујем да су и они мали своје „парти“ састанке, док су грађани две године гледали у плафон – поручио је Ловрен путем друштвене мреже Твитер.

Целу причу је „засладио“ издајник Вучић, који осим празне реторике неће предузети ништа против својих колега кабалиста из Аустралије. Амбасадор у Београду може мирно да спава.

Још су гаднији Удбини ботови – домаће јавне личности, које се сада као нарикаче утркују да се „запљуну“ са некаквом „подршком“ Новаку, а до данас их нигде није било.