Прочитај ми чланак

„ОРЛОВИ“ ЗБИЈАЈУ РЕДОВЕ: Српски фудбалери имали састанак без селектора

0

Фудбалери српске репрезентације су пред јучерашњи тренинг одржали састанак, којем није присуствовао селектор Младен Крстајић.

Тренинг „орлова“ требало је да јуче почне у 17.30, али су они на терен изашли са више од 30 минута закашњења. Како јавља извештач београдског листа Информера, фудбалеру су имали интерни састанак, на којем није био селектор Младен Крстајић.

До сада се никада није десило да играчи оволико касне на тренинг, а разлог је што су играчи желели једни другима да кажу шта имају и да се додатно мотивишу. То довољно говори да су наши фудбалери решили да збију редове и свим силама крену на Бразил.

Када су изашли на терен, то су готово у исто време сви урадили, чекали су само неколико минута Уроша Спајића, а када је дефанзивац истрчао на терен, остали играчи су му уз осмех аплаудирали.

Одлично расположење је владало на тернингу Србије, а Душан Тадић и Сергеј Милинковић-Савић су нешто причали неколико минута.

Када су се на терену појавили сви играчи, говор је одржао и селектор Младен Крстајић, а онда су играчи почели са радом.

Они који су против Швајцарске играли 70 и више минута радили су само 20-ак минута истезање.

Двојица наших репрезентативаца су прескочила овај тренинг, а реч је о голману Владимиру Стојковићу и везисти Луки Миливојевићу, који имају „ситне“ повреде.

Иначе, „орлови“ су на овој утакмици имали госте. Реч је о бившем фудбалеру Драгану Ћирићу и глумцу Драгану Јовановићу, који су посетили нашу екипуу Светлогорску.