Прочитај ми чланак

„ОРЛОВИ“ СУ ГЛАВНА ТЕМА У КИНИ Познати НБА кошаркаш на српском послао поруку Јокић

0

Србија је одлична екипа. Имају дугу клупу, талентовани су, могу да постигну доста поена, али ми морам да играмо нашу игру - рекао је Рубио. Ернангомез имао поруку за Јокића

Шпанија је победом против Италије (67:60) обезбедила пролаз у наредну фазу Светског купа. У недељу ће са Србијом тако играти за прво место и бољу позицију пред четвртфинале (14.30).

PRINTSCREEN

– Тренутно нам је фокус на овом тријумфу. Знамо сви да Србија има сјајан тим, игра сјајно на турниру и сигурно неће бити лако. Наш циљ је био да прођемо даље и у томе смо успели. Сада нас чека битка за прво место – поручио је Рики Рубио.

Шпански плејмејкер је говорио о односу са Немањом Бјелицом, уз низ похвала на рачун “орлова”.

– Имам добар однос са Бјелицом. Љубав и мржња, у зависности од ситуације. Понављам, Србија је одлична екипа. Имају дугу клупу, талентовани су, могу да постигну доста поена, али ми морам да играмо нашу игру. Учинили смо то против Италије, пре свега у дефанзиви – јасан је Рубио.

Центар “фурије” Хуанчо Ернангомез је имао посебну поруку за Николу Јокића, саиграча из Денвера.

– Јокићу волим те, али ћемо се срести у наредној утакмиц. Ајде брате – завршио је Ернангомез на српском и насмејао присутне новинаре.