Прочитај ми чланак

Орлови чувену песму посветили Карију – сви до једнога су лудовали У ТРАНСУ! ВИДЕО

0

Кошаркаши Србије пласирали су се у финале Светског првенства победом над Канадом у полуфиналу 95:86.

Након меча видело се колико је нашим играчима значила ова победа, а исту су умели и да прославе са навијачима који су испунили халу. Одлична атмосфера са паркета пренела се и на аутобус којим су се наши репрезентативци враћали до хотела после напорне утакмице.

У једном тренутку пуштена је сада већ чувена песма „Freed from desire“ којом наши навијачи кличу нашем репрезентативцу у фудбалу Александру Митровићу. Уместо „Mitro’s on fire“ српски кошаркаши су певали „Kari’s on fire“, а онда је кренула лудница.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Košarkaški savez Srbije (@kssrbije)

Тиме су показали колико поштују и воле тренера који је и поред бројних отказа најбољих играча успео да направи оно што је најважније, тим. Из свега овога види се колико влада добра атмосфера у табору „Орлова“ и колико желе да дођу до толико жељеног злата које чекамо од 2002. године и Индијанополиса.

Ако неко зна како се осваја злато, онда је то селектор Пешић, надамо се да ће наши момци овакву игру показати и у финалу, па да их дочекамо на легендарном балкону, јер то и заслужују. Србија игра финале у недељу у 14:40, а ривал ће бити бољи из дуела САД- Немачка.