Прочитај ми чланак

ОГЛАСИО СЕ СУДИЈА КОЈИ ЈЕ ОШТЕТИО СРБИЈУ: Ево шта је Феликс Брих поручио за …

0

Судија који је оштетио репрезентацију Србије на утакмици са Швајцарском Феликс Брих по дласку у Немачку дао је изјаву за тамошње медије.

Како преноси немачки „ДФБ“ судија који је жестоко оштетио Србију у мечу са Швајцарском, отеран је од стране ФИФА управо због детаља из овог меч који се догоди у 66. минуту када није свирао очигледан пенал над Александром Митровићем.

Foto: AP

Феликс Брих је између осталог изјавио:

„Горко разочарање за мене и мој тим, али живот се наставља, а ми ћемо се вратити“, рекао је по повратку у родну Немачку судија који је са својим помоћницима завршио сагу на Мундијалу.

А како преносе утицајни швајцарски медији, из њихових извора блсиких ФИФА судијској комисији, Феликс Брих се по повратку у Немачку коначно „осећа сигурно“.

Феликс Брих, судија који је оштетио репрезентацију Србије на утакмици са Швајцарском, у оквиру другог кола групе на Светском првенству, јуче је послат кући са највеће фудбалске смотре.

Швајцарска је славила са 2:1, а остаје питање шта би се све догодило да је немачки арбитар досудио једанаестерац у 66. минуту.

ФИФА је Феликса Бриха јуче послала кући, заједно са још четворицом судија и он неће више судити на Мундијалу у Русији.