Прочитај ми чланак

Новак открио шта ће прво да уради ако га Медведев престигне на 1. месту АТП листе

0

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одржао је конференцију за медије пред АТП Дубаи што ће бити његов први турнир ове сезоне. Новак је истакао да је за разлику од Аустралије, у Дубаију лепо дочекан од стране играча.

– Није ми било тешко да узмем рекет у руке и изађем на терен да се бавим спортом и само играм. Спреман сам колико год је то могуће. Било је много емоција након што сам се вратио из Аустралије. Било је чудно. Био сам разочаран, био сам тужан због начина на који се све одиграло и начина на који сам напустио земљу.

– Који год турнир да будем у могућности да играм, покушаћу да дођем у ту земљу и играм на том турниру. Ситуација је тренутно другачија. Стварно не могу да бирам. Где год будем имао могућност да играм, искористићу ту прилику, јер то је оно што и даље волим да радим. Имам подршку моје породице и мог тима, то ми је много битно. Није лако ни за кога у овој ситуацији, али веома је узбудљиво што су сви они заједно са мном у Дубаију. Играћу овај турнир и видећу шта ће бити даље. „Ранија позитивна искуства на терену и титуле очигледно ме још више повезују са овим местом“

Новак је упитан и о могућој смени на првом месту на АТП листи, пошто Данил Медведев у случају тријумфа у Акапулку може да га престигне.

Реакције Станојевића и Лалатовића на други гол Партизана: Тренер Радничког је позеленео од беса
– Знам да је веома близу. Једини сценарио који ја имам у глави је да победим на свим мечевима и надам се да ћу остати на првом месту. Он заслужује да буде број 1, вероватно ће се то догодити, ако се то догоди ове недеље, ја ћу бити први који ће му честитати – поручио је Новак.