Прочитај ми чланак

НОЋ ЈЕ ПРОТЕКЛА У ЗНАКУ ОРЛАНДА, нека Срби обележе дан!

0

Ноћас одиграна само једна утакмица НБА предсезоне, али једва чекамо оно што следи у току дана.

Недељни програм у НБА предсезони почео је ноћашњим двобојем Орланда и Мајамија, а победу је изборио Орландо, после преокрета у последњој четвртини – 93:90.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Екипе су се смењивале у вођству током меча, Орландо је био бољи у првој четвртини, Мајами је потом преузео контролу и када је у финишу треће четвртине повео са 75-62 чинило се да су веома близу победе.

Али, последња деоница је протекла у знаку Орланда, њихов тим је успео да дође до преокрета и на крају у пенал завршници до минималног тријумфа.

Арон Гордон је био најефикаснији у победничкој екипи са 19 поена и шест скокова, а пратио га је Џонатан Ајзак са 13. Никола Вучевић је тријумфу допринео са 4 поена и 8 ухваћених лопти за 22 минута у игри, а хрватски интернационалац Марио Хезоња је за 11 минута уписао по један поен, скок и асистенцију.

У Мајамију најефикаснији Ричардссон са 19 поена, али је најистакнутији био Вајтсајт са 17 поена и 15 скокова. Такође, 17 поена постигао је и Дион Вејтерс.

Програм се наставља данас од 13 часова по нашем времену, када ћемо на делу поново видети нашег Немању Бјелицу. Његова Минесота ће још једном одмерити снаге са Вориорсима који ће тражити прилику за реванш за пораз од пре три дана.

Од 21 час играју Вашингтон и Кливленд, а пола сата касније почиње дуел ЛА Клиперса и Портланда, дакле Милош Теодосић ће поново бити на сцени.

Завесу на недељни програм ставиће Сан Антонио и Денвер од 22 часа, када би и Никола Јокић требало да употпуни овај “српски дан“ у предсезони НБА.