Прочитај ми чланак

НИСУ СЕ СКЛОПИЛЕ КОЦКИЦЕ ОКО ПОВРАТКА АНТИЋА: Тумбаковић без конкуренције

0

Фудбалски савез Србије наредне недеље сигурно ће именовати новог селектора "орлова". Искусни тренер од одласка са клупе селекције Црне Горе није се оглашавао.

Љубиша Тумбаковић остаје, бар како данас ствари стоје, једини кандидат за селектора Србије! Радомир Антић јесте био и први пик Савеза, посебно председника Славише Кокезе и стручњак кога је народ очекивао и прижељкивао али ће све остати само као пуста жеља јер се неке важне коцкице нису поклопиле, сазнају „Новости“.

Дакле, од повратка селектора који је одвео „орлове“ на Мундијал 2010. године у Јужну Африку неће бити ништа у овом тренутку тако да се сад очекује само да ФСС обави последње преговоре са Тумбаковићем и именује га наредне недеље.

НЕШКО ПРЕ ЛАЛАТОВИЋА

Млада селекција Србије требало би ургентно да добије наследника Горана Ђоровића, а он је Ненад Нешко Миловановић, тренер Младости из Лучана. Постоје и заговорници да Ненад Лалатовић, тренер Војводине преузме „орлиће“ али он није за то после лошег искуства са ЕП у Пољској.

Искусни тренер од одласка са клупе селекције Црне Горе није се оглашавао, у петак смо га срели на комеморацији Жарку Варајићу, али нисмо добили одговор за медије.

Многи су му честитали, Тумба је само одговарао „хвала, али нема на чему“.

Као велики Варајићев пријатељ био јако утучен и нерасположен, а ко познаје Тумбу такође добро зна да је опрезан човек који не воли да прича пре него што се нешто и догоди.

Кад је селекторска функција има и разлога за то јер кад буде именован за наследника Младена Крстајића биће исправљен грех према њему из историје.

Они који су блиски Партизану знају да је својевремено као тренер овог клуба био кандидат за селектора после Милана Живадиновића али да тада није био по вољи политичарима.

Чак му је било искуцано решење за селектора али је то неко стопирао из врха државе.

Кажу Мира Марковић.

Пре пет година њега је Стручни одбор ФСС означио као кандидата за селектора.

Чак је Саво Милошевић понео ту одлуку (боље рећи препоруку) у Савез да би Томислав Караџић одлучио по своме и именовао Радована Ћурчића.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!