Прочитај ми чланак

Нинковић у Звезди?

0

milos-ninkovic-profil-igraca(redstarbelgrade.info)
ФК Црвена звезда већ увелико припрема план и стратегију за летњи прелазни рок, али међу потенцијалним кандидатима за сада нема Милоша Нинковића.

Како незванично сазнајемо, предстојећи летњи прелазни рок биће изузетно занимљив за све звездаше. Једна од вечитих тема сваког претходног прелазног рока је и Милош Нинковић, који је тиха патња Звездиних навијача претходних година…

Ипак, како РСБ сазнаје од извора у Љутице Богдана 1а, офанзивни везиста и бивши репрезентативац Србије није за сада међу кандидатима који би на лето могли да се преселе на Маракану.

Подсетимо, зимус је постојала шанса да Нинковић оствари свој дечачки сан и обуче црвено-бели дрес, али је све то пало у воду када је по налогу његовог клуба Динама из Кијева, везиста прешао на позајмицу у француски Евијан.

Од доласка у екипу која је тренутно на 16. месту француског шампионата, три бода изнад зоне испадања. Нинковић је прилично стандардан, те је на укупно 16 утакмица доласка у Француску, одиграо 13 и остварио две асистенције и један гол, који је постигао на утакмици прошлог кола у победи Евијана над Реном (4-2).