Прочитај ми чланак

НЕКО ЈЕ ТЕО, НЕКО ЈОКИЋ: Паспаљ загрмео после отказа Николе репрезентацији Србије!

0

Легенда српске кошарке истиче да је проблем што се сваке године дешавају откази репрезентацији, али као посебан пример истиче садашњег капитена Милоша Теодосића.

Отказивање Николе Јокића репрезентацији Србије за предстојећи Еуробаскет тема је недеље, а тим поводом се огласио и легендарни кошаркаш и прослављени репрезентативац Жарко Паспаљ, који је у изјави за Српски Телеграф рекао да је проблем што се често дешавају откази, нарочито када се ради о некоме ко треба да буде носилац репрезентације.

– Ти проблеми са репрезентацијом се настављају, сваке године се нађе неки појединац који процени да играње за Србију није најпаметнија ствари коју може да ради преко лета. Није то мали проблем, поготово ако се ради о некоме ко би требало да буиде нослиац репрезентације – рекао је Паспаљ.

Чувени капитен златне генерације српских репрезентативаца из деведесетих, као посебан пример издваја Милоша Теодосића, чију посвећеност репрезентацији народ најбоље препознаје, јер никада лични интерес није ставио испред Србије.

– С друге стране, имамо Милоша, који је одавно показао колико воли национални дрес и никада није ставио лични интерес испред Србије. Његово понашање и посвећеност не треба хвалити, народ то зна да препозна, а праву награду за то че добити када буде завршио каријеру – јасан је Жарко Паспаљ.

БОНУС ВИДЕО

Наш прослављен фудбалски тренер и селектор Милан Живадиновић., у емисији „Интервјуи”, у продукцији медијске куће „Центар”, причао о о Вељку Пауновићу и млађим категоријама репрезентације Србије (01:03:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.