Прочитај ми чланак

Неко је Бодирога, а неко је Лончар

0

Чим су неки од лидера опозиције поменули име Дејана Бодироге, истог момента кренули су ужасни линч и сатанизација нашег легендарног кошаркаша од стране режимских медија. Уз то ако се дода да је чувени ас близак владики Григорију, који отворено критикује Александра Вучића и његову власт, јасно је и да се Бодирога нашао на листи непожељних.

Још је више страшно да колега кошаркаш, бивши репрезентативац, преко (Вучићевих) медија нападне колегу фудбалера, такође бившег репрезентативца, само зато што политички не мисли исто. Тако је још један ас из наших златних кошаркашких генерација Никола Лончар 7. септембра 2020. у режимском таблоиду Ало за опозицију и бившег фудбалског репрезентативца Огњена Коромана рекао да су лажови, а да Вучић води државничку политику.

– Да је Србија у Вашингтон послала Огњена Коромана, вероватно би му Доналд Трамп понудио да седне у његову фотељу и приде га љубазно замолио да построји и њега и целу америчку администрацију. Понизно би Трамп приупитао Коромана, који би у делегацији повео силног Ђиласа, Тадића и Јеремића, када нам одговара да пониште широм света једнострано проглашену независност такозваног Косова и када херој Короман планира да ушета на славље у Приштину – изјавио је тада Лончар.

Превише од спортског директора КК Партизан, али кад се мора није тешко, па чак и да испљујете пола Србије која не мисли као Никола Лончар и Вучић. Још је поразније да су навијачи Партизана у већини против актуелне власти која, како они тврде, отворено помаже и навија за њиховог вечитог ривала Цврену звезду.

– За разлику од Коромана и његових лажова из опозиције, храбрих једино по кругу двојке у Београду, председник Александар Вучић води одговорну државничку политику у којој се бори за свој народ и не обећава бајке за које сви знамо да се неће десити. За разлику од њих који су „херојски“ урадили све да олакшају док су били на власти албанским сепартистима њихове планове, Вучић је успео да Сједињене Америчке Државе разговарају уопште са нашом земљом, а богами и преговарају као са партнером, иако сви знамо да је њихов став био да је косовска независност готова ствар – додао је Лончар за Ало.

Тако се бивши репрезентативац одрекао „гробара“ и грађана који не мисле као СНС. А сутра ће, када све ово прође, рећи да је то морао да изјави.