Прочитај ми чланак

НЕ МОГУ ДA СЕ ГЛЕДAЈУ? Група српских фудбалера приватним авионом се вратила из Чешке!

0
http://sport.blic.rs/data/images/2015-09-04/662917_novi-sad612-fudbal-srbija-jermenija-foto-nenad-mihajlovic_origh.jpg

Фото: sport.blic.rs – Ненад Михајловић

Aко је ово истина, онда се фудбалска репрезентација Србије распада много више него што смо мислили.

Клупко се одмотава и сада је свима јасно да је у фудбалској репрезентацији Србије стање распада. Извињавао се Саво Милошевић, одговорност је преузео Радован Ћурчић, а жешће него иначе критиковао Немања Матић, који је и најавио одлазак из националног тима уколико се неке ствари не промене.

Према писању “Новости”, из Чешке, где су наши “орлови” поражени резултатом 4:1, од 22 путника на линији Београд – Острава, у супротном правцу кренула су само – седморица играча: Матић, Спајић, Катаи, Петковић, Кахриман, Младеновић и Гудељ.

Друга група, али не и сви остали играчи, пожурила је да приватним авионом напусти поприште на којем је Србија доживела најтежи пораз од када се репрезентација такмичи под тим именом. Иначе, тај лет приватним авионом коштао је 6.000 евра!

Према сазнањима “Новости“, бар један играч из ове групе, са мањим стажом у A селекцији, са једва десетак утакмица, био је одмах иза поноћи у Београду и са писте аеродрома пожурио у једну познату београдску кафану.

Оно што је сигурно је то да ће се на наредној седници Извршног одбора ФСС разматрати о свему.

Питање је колико је ово за јавносту Србији изненађење, јер одавно је изгубљен култ репрезентације. Занима нас шта мислите о овом питању, шта треба да се уради са A селекцијом у наредном периоду? Коментари су вам на располагању.

Извор: Вечерње новости, Телеграф.рс