Прочитај ми чланак

НБА шампион крвнички ПРЕТУКАО белог демонстранта јер му је оштетио аутомобил!

0

Америку потресају протести и побуна због смрти Џорџа Флојда, а призори насиља са улица САД стижу из часа у час.

У мору драматичних вести, појавио се и шокантан снимак у коме НБА шампион са Кливлендом Џеј-Ар Смит брутално премлаћује младића јер му је овај оштетио прозор на колима.

Инцидент се догодио у Лос Анђелесу, у кварту Ферирфакс. Смит је био на улици у тренутку када је поменути младић, који се издвојио из групе која протестује због убиства Џорџа Флојда у Минеаполису – оштетио кола. Није познато да ли је намерно то урадио или не, тек уследило је бруталан излив насиља.

Смит га је оборио на земљу и крвнички шутирао, а кад је несречни младић коначно успео да се придигне и затетура у бегу, уследио је и ударац песницом по лицу.

УПОЗОРЕЊЕ! УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ:

Разјареног кошаркаша пријатељи и обезбеђење су успели колико-толико да обуздају и склоне да не направи још тежи инцидент. Смит се после тога огласио и испричао због чега је био насилан.

– Један од тих је***их белаца није знао где иде и поломио је прозор на мом камионету – испричао је Смит уз напомену да је његово возило било паркирано у зони у којој не постоји ниједан локал, који су иначе на мети разуларених протестаната.

Група која је прошла поред Смитовог возила претходно је похарала познату продавницу патика.

– Јурио сам га и испрашио му гу*ицу – додао је Смит и нагласио да овај инцидент нема никакве везе са расизмом, већ је у питању само освета због сломљеног стакла(!?):

– Није знао чије стакло је разбио и добио је батине – рекао је, како преноси Телеграф, бивши играч Денвера, Њујорка и Кливленда.