Прочитај ми чланак

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ У ВЕЗИ повреда Теодосића и Недовића

0

После прегледа је утврђено да је Немањи укљештено ткиво у стопалу. Сада се спроводе аналгетске терапије, како би се што пре растеретиле мекоткивне структуре – каже доктор Милан Мирковић.

Фото: Н.С.

Фото: Н.С.

О стању повреде капитена кошаркашке репрезентације Србије Милоша Теодосића знаће се нешто више тек вечерас, док ће се здравствено стање Немање Недовића бити познато у наредна два дана.

Aгенцији Бета је у стручном штабу речено да се надају да није ништа озбиљно, али да не може ништа да се коначно зна док се не добије снимак, што ће се десити вечерас.

Теодосић је повредио прст у утакмици против Aргентине у Кордоби, на припремама за Олимпијске игре, док је Немања Недовић осетио бол у стопалу, на клупи током утакмице са Француском и тај бол и даље постоји.

– После прегледа је утврђено да нема прелома и да је укљештено ткиво у стопалу. Сада се спроводе аналгетске терапије, како би се што пре растеретиле мекоткивне структуре са унутрашње стране стопала – рекао је Милан Мирковић, лекар репрезентације Србије који се налази са кошаркашима у Кордоби.

Следећа информација о стању повреде Немање Недовића биће саопштена у наредна два дана.