Прочитај ми чланак

Нађ: Одбили смо Раула Брава; у питању је био …

0

Raul bravo(Новости)
Партизан се захвалио шпанском дефанзивцу и пре приче о могућој сарадњи. Разговор је био завршен оног тренутка када сам видео цифру – каже спортски директор црно-белих.

Током лета на столу спортског директора Партизана Алберта Нађа нашло се много дискова са снимцима играча које су са свих страна нудили шампиону Србије, било је много позива и распитивања.

У мноштву понуђених играча још није пронађено решење које би црно-белима одговарало и са финансијске и са играчке стране, а није да међу њима није било имена која „на прву лопту“ звуче јако озбиљно.

Један од таквих је и Раул Браво, некадашњи шпански репрезентативац и у периоду од 2001. до 2007. дефанзивац Реал Мадрида. Овај 32-годишњи фудбалер се тренутно налази на проби у Легији, поменут је чак и као потенцијално појачање Црвене звезде, али је јасно да финансијске прилике на Топчидерском брду неће дозволити ни црно ни црвено-белима да га приуште себи овог лета.

– Нудили су нам Раула Брава, имао сам конкретну понуду за њега на столу, али када сам видео цифру коју тражи, прича је исте секунде била завршена. Притом је велико питање у каквој је форми пошто је већ неко време далеко од главне сцене – каже спортски директор Партизана Алберт Нађ.

Каријера Раула Брава у последње време бележи само силазну путању. После Реал Мадрида је четири године провео у Олимпијакосу, за који је одиграо 57 мечева. Након тога следи очајна сезона у Рајо Ваљекану и изгубљена година у белгијском Бершоту, за који је одиграо само 12 утакмица.