Прочитај ми чланак

На ратишту у Карабаху погинули јерменски првак у дизању тегова и бивши фудбалер

0

Јерменска Федерација за дизање тегова објавила је да је вишеструки национални шампион Татул Харутјунан изгубио живот у борбама у Нагорно-Карабаху.

Са великим жаљењем обавештавамо вас да је током тензија у Нагорно-Карабгу убијен члан АПФ, вишеструки шампион Јеременије и наш добар пријатељ Татул Харутјуњан. Молим вас прихватите наше најдубље саучешће у име Јерменске федерације за дизање тегова. Почивај у миру, хероју – наводи се у саопштењу.

Ցավով տեղեկացնում ենք, որ Արցախյան թեժ մարտերում զոհվել է Հայաստանի ուժային եռամարտի հավաքականի անդամ, Հայաստանի բազմակի…

Posted by Armenian Powerlifting Federation on Недеља, 04. октобар 2020.

Сукоб који траје од 27. септембра један је од најбруталнијих сукоба у овом региону а у међународним институцијама Баку и Јереван оптужили су се међусобно за агресију на граници.

О погибији Даштојана саопштила је прес-служба клуба.

Ցավալի լուր առաջնագծից: «Ալաշկերտ-2»-ի նախկին ֆուտբոլիստ Լիպարիտ Դաշտոյանը արիաբար միացավ իրենց կյանքը Հայրենիքին…

Posted by FC Alashkert on Понедељак, 05. октобар 2020.

 

„Бивши играч ‘Алашкента-2’ Липарит Даштојан постао је један од хероја који су дали своје животе за отаџбину. Почивај у миру, војниче“, наведено је у саопштењу.

Ситуација у Нагорно-Карабаху ескалирала је крајем септембра. Баку и Јереван међусобно се оптужују за избијање сукоба. У Јерменији је објављено ратно стање и општа мобилизација. У Азербејџану је уведен полицијски час и делимична мобилизација.