Прочитај ми чланак

Митровићу нуде 420.000 eвра недељно!

0

Јасно је да Саудијска Арабија дрма и влада фудбалским тржиштем, а очигледно не одустају ни од довођења Александра Митровића. Према појединим натписима, Митровића у Ал Хилалу чека плата од чак 420.000 евра недељно!

Према најновијим извештајима из Енглеске, Ал Хилал је послао нову понуду Фуламу у којој за двадесетосомогодишњег нападача нуди 40 милиона евра клубу, а играчу скоро 25 милиона по сезони.

Митровићева недељна плата била практично утростручена и износила би, како се спекулише око 360.000 фунти недељно.

То је три пута више новца него што има у лондонском клубу и јасно је због чега је био фрустриран све време, чак стубио у бојкот обавеза. Касније се вратио у тим, одиграо неколико утакмица, али почео са клупе прво коло Премијер лиге на гостовању Евертону.

Ал Хилал је већ имао офанзиву када је Митровић у питању.

Тада је нудио 35.000.000 евра, а Фулам је тражио 50.000.000. Можда ће се сада наћи на средини.

Ал Хилал завршава и трансфер Нејмара, тако да се црта озбиљан квартет у нападу који би чинили Нејмар, Сергеј Милинковић-Савић, Александар Митровић и Малком.

Митровић би тако напустио Фулам после пет и по година у клубу, а за то време је одиграо 206 утакмица, на којима је постигао 111 голова уз 22 асистенције. Осим за Фулам, Митровић је током каријере наступао још за Њукасл, Андерлехт и Партизан.