Прочитај ми чланак

Митровић: „Трансфер у Божјим рукама…“

0
mitrovic9

фото: partizan.rs

(Sportske.net)

Нападач Партизана је тим речима описао ситуацију око могућег одласка из Хумске и преласка у редове шампиона Белгије.

Александар Митровић први је пик шампиона Белгије који је пре само два дана већ везао на пет година везисту Црвене звезде Луку Миливојевића.

Млади нападач Партизана налази се у Литванији где га са „Орлићима“ у понедељак очекује полуфинални сусрет на Шампионату Европе против Португала па истиче да су му мисли за сада са саиграчима из репрезентације.

„Нисам много информисан о свему што се дешава. Знам да су представници Андерлехта долазили у Београд и састали се са клупским челницима. Фокусиран сам, пре свега, на игре у дресу са државним грбом и не очекујем да се ситуација реши пре мог повратка из Литваније. Надам се да ћемо се пласирати у финале и да ћу се вратити у петак“ рекао је Митровић пред сутрашњи меч са Португалом.

Талентовани младић који је већ уписао и наступ за „А“ репрезентацију Србије не крије да се налази на раскрсници и да ће му бити тешко да донесе коначну одлуку када је трансфер у питању.

„Волео бих и да одем и да останем. Андерлехт је велики клуб, играће у Лиги шампиона, а за европску елиту борићу се и са Партизаном. Волео бих да помогнем клупским друговима у реваншу против Лудогореца. Биће како Бог буде хтео“ поручује Митровић а преноси „Спортски Журнал“.

Митровић је за први тим Партизана одиграо свега 25 утакмица и постигао 10 голова па нема сумње да би његов одлазак у иностранство већ током овог лета поново потврдио да сваки играч који већ до осамнаесте године покаже квалитет брже боље напушта Србију и српски фудбал.