Прочитај ми чланак

Митровић: Пун ми те је… Шћеповић: Ма, пребићу те!

0

mitrovic-scepovic

(Курир)

Александар Митровић и Марко Шћеповић у петак се потукли на тренингу, саиграчи их једва раздвојили и спречили већи инцидент

Фудбалери Партизана Марко Шћеповић и Александар Митровић потукли су се на тренингу, због чега Шћепа није ни путовао с екипом на меч у Нови Пазар. Извори из Хумске тврде да су саиграчи једва успели да их раздвоје, што само још једном показује да је ситуација у редовима српског шампиона катастрофално лоша, без обзира што се руководство црно-белих бескрајно труди да је представи другачијом.

До инцидента је дошло још у петак, на тренингу пред суботњи пут у Нови Пазар, кад је Лазар Марковић мало оштрије стартовао над Марком Шћеповићем, који је бурно реаговао и скочио на Маркеца. Митровић је први покушао да их раздвоји, после чега су виђене мучне сцене.

Двојица темпераментних нападача ушла су у толико јак вербални и физички обрачун да су остали саиграчи једва успели да их зауставе. Севали су ударци и псовке, а све је трајало неколико минута.

– Пун ми те је к…ц! Доста ми те је више – викао је Митровић на свог саиграча из шпица, а ни овај му није остао дужан:

– Ма, пребићу те! Нећеш више да ми ке.аш – одговорио је Шћеповић.

partizan
Очевици тврде да је целу ситуацију било тешко и гледати, а шеф стручног штаба Партизана Владимир Вермезовић је после свега одлучио да Марка Шћеповића не поведе у Нови Пазар.

Туча двојице играча није ни прва, а нарочито не последња која ће се догодити, али је она најбољи показатељ да су у Партизану нервозни због целокупне ситуације у Хумској. С једне стране су лоши спортски резултати клуба, који се мере губитком значајног броја бодова у борби за шампионску титулу, а с друге стране су очајни, заправо катастрофални међуљудски односи на свим нивоима у редовима српског шампиона.

grb-1367173187-303291
Партизан: Није било туче

Као што је и очекивано, у Партизану негирају да је дошло до туче, већ тврде да је у питању била обична свађа. Портпарол клуба Драган Веланац признаје да је инцидента било, али демантује да су размењени ударци.
– Туче није било. У питању је уобичајена ситуација на тренингу, а Митровић и Шћеповић имали су само вербални дуел, без физичког контакта и удараца – рекао је Веланац.