Прочитај ми чланак

Мегвајер се тукао са Албанцима јер су му дрогирали сестру!

0

Сага око скандала Харија Мегвајера, штопера Јунајтеда који је због туче био ухапшен на Миконосу, наставља се шокантном причом да су се он, брат и пријатељ потукли са Албанцима који су његовој сестри Дејзи убризгали "дрогу за силовање", од које се онесвестила. Најављено је да би наредних дана могао да се врати у Енглеску, а селектор "Гордог Албиона" Герет Саутгејт, упркос свему, уврстио га је на списак селекције за Лигу Нација.

Ову причу открива ексклузивно енглески „Сан“ тврдећи да су се Хари, његов брат Џо и пријатељ Крис Шерман потукли са групом Албанаца која је дрогирала па покушала да силује Дејзи Мегвајер. У припитом стању, каже инсајдер листа „Сан“, Харију је бризнула крв у главу кад је видео Дејзи и туча није могла да буде избегнута.

Међутим, најскупљи дефанзивац направио је скандал кад је дошла полиција и привела их све заједно. Тада су се конфронтирали са грчким полицајцима, а Хари је заиста нудио и новац да се цео случај заборави. Викао је „Знате ли ко сам ја, ја сам капитен Манчестер јунајтеда, имам много новца, могу све да вас купим овде…“

Адвокат је на рочишту у суботу тврдио да његови клијенти нису никог физички повредили (Албанци их нису тужили) и да су изјаве о нуђењу „мита“ биле даване у припитом стању, не свесном. Дејзи је већ јуче стигла у Енглеску, а Хари би требало наредних дана да напустуи Грчку и да се врати у Енглеску и одмах упути у камп репрезентације јер га је селектор Герет Саутгејт уврстио за септембарсек мечеве Лиге Нација против ИСланда и Данске.

– Причао сам са Харијем, знам целу причу и другачија је од оне која је била презентована у медијима. Одлучио сам да га уврстим на списак јер је он сјајан момак, са првим карактером. Нећу се бавити хиопотезама, надам се да ћу га видети у ускоро кампу. Људи могу да се сложе самном или не али ја сам селектор и ја састављамн тим. Харију је криво због свега што се догодило, извињавао се, али с друге стране нико није чуо његову причу – истакао је Саутгејт.

С друге стране, албански медији су осули дрвље и камење на новинара листа „Сан“ тврдећи да он мрзи Албанце и да је учествовао у тучи у којој су пре две деценије били пребијени албански мигранти у Енглеској.