Прочитај ми чланак

Љубомир Фејса не игра против Севиље!

0

ljubomir-fejsa-foto-ap-1399652342-493687

Лазар Марковић неће играти за Бенфику у финалу ЛЕ због суспензије, а Љубомир Фејса неће бити у тиму због повреде

Лисабон – Фудбалер Бенфике и српски репрезентативац Љубомир Фејса пропустиће финале Лиге Европе против Севиље, пошто се није опоравио од повреде.

„Фејса и Силвио неће успети да се опораве до финала са Севиљом. То је велика штета, али мислим да имамо добар тим и праве играче, па се нећемо много жалити и кукати. Имамо праве замене за одсутне“, рекао је тренер Бенфике Жорж Жесус.

Лисабонски клуб ће бити знатно ослабљен пошто у финалу неће бити српског нападача Лазара Марковића. Он је добио црвени картон на реванш мечу полуфинала Лиге Европе против Јувентуса. Марковић је био у стартној постави, а замењен је у 86. минуту. Он је три минута касније добио црвени картон због вербалног сукоба са нападачем Јувентуса Мирко Вучинићем. Оба играча су демантовала сукоб, Бенфика се жалила, али је УЕФА потврдила казну.

Финални меч Лиге Европе између Бенфике и Севиље на програму је 14. маја у Торину, а за место у стартној постави лисабонског клуба конкурисаће Миралем Сулејмани и Филип Ђуричић. Фејса је уједно други Србин који ће пропустити финале Лиге Европе, јер је Лазар Марковић, након црвеног картона који је зарадио на мечу са Јувентусом због наводног сукоба са Мирком Вучинићем, добио суспензију. Због тога, само ће два члана српске селекције бити на распологању стратегу Бенфике, а то су Миралем Сулејмани и Филип Ђуричић.

( Курир )