Прочитај ми чланак

ЛАЗОВИЋ: Најгорих 6 месеци у животу

0

Darko Lazovic ig

(Б92, Старспорт)

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић изјавио је да је иза њега врло лош период, али да је оптимиста у погледу будућности.

„Иза мене је најгорих шест месеци не само у професионалној каријери, него и у животу. Ипак, нећу да се окрећем назад, мислим да време ради за мене. Вредно тренирам, разговарао сам са тренером Стојановићем, који ми је рекао да рачуна на мене, тако да се надам да ћу од пролећа конкурисати за прву поставу“, рекао је Лазовић, који је крајем маја повредио колено и од тада није заиграо.

Лазовић има 23 године, у Звезду је дошао 2009. године из чачанског Борца, а код Роберта Просинечког израстао је у најбољег фудбалера црвено-белих.

„Желимо да освојимо дуплу круну. Не мрдам нигде. Чекао сам титулу пет година и надам се да ћу је коначно дочекати у мају“, каже Лазовић.

На Лазовићевој позицији од почетка сезоне врло добро игра Нејц Печник.

„Нејц је феноменалан момак и играч, репрезентативац Словеније. Од првог тренутка када је дошао игра на високом нивоу и много помаже екипи. Драго ми је да и тим све боље игра, сада заостајемо само бод за Партизаном“, закључио је Лазовић за Б92.