• Почетна
  • СПОРТ
  • Лазар Марковић: Мој наследник у Партизану је Немања Радоњић
Прочитај ми чланак

Лазар Марковић: Мој наследник у Партизану је Немања Радоњић

0

Lazar markovic(Спорт26)
Док свакодневно по Европи излазе текстови у којима га сељакају од једног до другог фудбалског великана, Лазар Марковић опуштено каже да је претходних дана урадио велику ствар у животу без додирне тачке с трансфером и фудбалом уопште.

Где год буде играо у будућности, са собом ће моћи да понесе диплому о завршеној гимназији, што није занемарљив резултат ако се зна да од 16. године води живот фудбалског професионалца, притиснут између обавеза у школи и у клубу.

– Готово је, завршио сам школу. Положио сам све предмете. Нисам још добио сведочанство, па не знам с којим успехом и којим просеком. Али важно је да су све оцене биле прелазне – каже Марковић и додаје:

– Не знам хоћу ли остати. Очекујем да то сазнам крајем месеца. Идем с репрезентацијом, а после тога ћу сигурно знати где настављам каријеру.

Марковић зна ко ће га наследити у Партизану.

– Никола Нинковић. Неће заиграти на мојој позицији, али мислим да ће следећа сезона проћи у знаку његових одличних мечева. Време је да покаже сав свој потенцијал. Мој наследник? Хм… Можда на мом месту заигра Немања Радоњић, који је изузетно брз и по томе ми је сличан.