Прочитај ми чланак

ЛAЛAТОВИЋ НAПAДНУТ НA ЧAИРУ: Навијачи га гађали флашама, бруталне псовке у тунелу! (ВИДЕО)

0
Фото: Танјуг/Димитрије Николић, Марко Тодоровић

Фото: Танјуг/Димитрије Николић, Марко Тодоровић

Непријатне сцене виђене су на догодио се на Чаиру после меча између Радничког из Ниша и Борца из Чачка. Гости предвођени тренером Ненадом Лалатовићем однели су сва три бода из Ниша и повећали су предност на другом месту табеле Суперлиге.

По завршетку меча дошло до инцидента, најпре на терену, када су нападнути играчи Борца и тренер Лалатовић, које су навијачи засули предметима са трибине.

Бивши председник Нишлија Дарко Булатовић и комесар за безбедност Радничког ушли су у вербални сукоб са младим тренером по уласку у тунел након завршетка утакмице, непосредно пре конференције за новинаре, што су за Телеграф потврдили Ненад Лалатовић и комесар за безбедност Радничког из Ниша.

Све је почело по завршетку меча. Лалатовић је емотивно славио са својим играчима тријумф, играчи су га носили на рукама, а то је засметало навијачима Радничког, који су почели де и га вређају.

Ненад Лалатовић је за Телеграф рекао да не памти непријатељскији амбијент на неком стадиону.

– Били су убеђени да ће да нас добију и да преузму друго место. Током целе утакмице су ме брутално вређали, а ја им наравно нисам одговарао на провокације. После меча, када смо победили, играчи су славили тако што су ме подигли и носили по терену. Тада је настао хаос – прича Лалатовић.

– Почели су да нас гађају чашама, флашама, упаљачима и жестоко су нас вређали и псовали нам све живо. По уласку у тунел су ми пришла два човека, које сам први пут у животу видео. Рекли су како нас није срамота да тако славимо у Нишу и да смо провоцирали навијаче.

Моји играчи и ја имамо право да се радујемо како хоћемо. Нисам ништа непримерено показао ка навијачима. Они су нас гађали и вређали, а ја сам само подигао стегнуте песнице у знак тријумфа. Ето то је њима засметало.

У тунелу није било физичког сукоба, али су размењене ружне речи и псовке.

– Та два човека су вређала мене и играче, псовали су нас, били су бесни због пораза ”Мајку вам ј****, пи*** једне, вратите се у своје село па тамо тако славите”, то су били само неки од примера. Нисмо им остали дужни, размењене су ружне речи, али се све завршило само на вербалном конфликту. Једноставно нису навикли да губе, а ове сезоне смо их два пута победили и Ниш је пао после годину и по дана – закључио је Ненада Лалатовић за Телеграф.

Комесар за безбедност Радничког из Ниша, Обрад Јовановић је изнео своју верзију приче за наш портал.

– Не бих то назвао инцидентом, али било је расправе и ружних речи. Они су славили на крају и играчи су га подигли и носили на терену. То је разбеснело навијаче почели да му звижде и да га вређају. Лалатовић им је узвратио и почео да их псује, и показао им је нешто, али ја нисам видео шта и нећу да нагађам.

Како каже Јовановић, по уласку у тунел бишви председник клуба Дарко Булатовић му је замерио што је вређао публику, а после тога се Лалатовић још више ”запалио”.

– Почео је да нас вређа и псује, рекао је и ”Мајку вам ј**** сељачку”. Било је ту ружних речи, не знам тачно да ли му је узвраћено – рекао је комесар Нишлија за Телеграф.

Убрзо се ситуација смирила и тензије су спласнуле, а Лалатовић је отишао на конференцију за медије после меча.

Погледајте и скраћени снимак утакмице и победу Борца која је изазвала хаос по завршетку меча на Чаиру.

Извор: Telegraf