Прочитај ми чланак

КК Партизан: Рачун блокиран, хвала Гробарима

0

gr(Б92)
КК Партизан саопштио је да је рачун клуба поново блокиран и јавно се захвалио навијачима који су послали апел да се финансијски помогне српском шампиону.

Партизан је у обраћању навијачима истакао да пролази кроз тежак период, да је рачун клуба поново блокиран, али да Управа ради на поналаску решења.

Председник српског шампиона Предраг Даниловић одржаће у среду конференцију за медије поновом актуелне ситуације клуба из Хумске 1.

Саопштење Партизана преносимо у целости:

„Драги Партизановци,

Кошаркашки клуб Партизан мт:с пролази тешке тренутке својој блиставој и богатој историји. Хвала вам што сте препознали да је клубу у овом тренутку најпотребнија подршка. Апел упућен преко гласила навијача и поштовалаца Партизана дошао је у тренутку када је рачун клуба блокиран.

Захваљујемо се свима који су у складу са могућностима у претходних неколико дана помогли Партизану. Управа и администрација КК Партизан предано раде на проналажењу решења за деблокаду рачуна и договор о репрограмирању дуга према Пореској управи.

У нади да ће договор у најскорије време бити постигнут, желимо да вас известимо да ћемо од тренутка деблокаде јединог рачуна преко ког послујемо, и бити у могућности да вас обавестимо на који начин ћете моћи да помогнете клубу који волите, за кога навијате и који подржавате. Поводом актуелне ситуације у којој се кошаркашки клуб из Хумске налази председник КК Партизан мт:с Предраг Даниловић ће се обратити јавности у среду, 26. јуна на конференцији за медије.

Још једном се захваљујемо свим Партизановцима на подршци и од тренутка када рачун буде одблокиран, путем званичног сајта бићете благовремено обавештени о начину помоћи вољеном клубу.

Ваш КК Партизан“.