Прочитај ми чланак

ЈОВИЋ ПРОПУШТА Светско првенство!?

0
Фото: УЕФА - ©Herbert Kratky

Фото: УЕФА – ©Herbert Kratky

Момак који је требало да буде једна од ударних игала репрезентације Србије на Светском првенству за играче до 20 година можда пропусти ово такмичење.

Нападач Црвене звезде се ове сезоне пробио ка првом тиму, за њега су били заинтересовани многи европски великани, коначно је у другом делу сезоне и показао да се ради о великом потенцијалу.

На последњој утакмици против Чукаричког он је повредио колено, морао је да терен напусти пре времена, а коначне резултате повреде сазнаћемо за неколико дана када младићу буде спао оток.

Да жал буде већи, оне се повредио на самом крају утакмице при резултату 2:0 за Чукарички.

Он је јутрос пропустио тренинг Црвене звезде, врло вероватно неће играти до краја сезоне, а доводи се у питање чак и његово учешће на Светском првенству за играче до 20 година.

Репрезентацију Србије очекује Светско првенство од 31. маја на Новом Зеланду, а „Орлићи“ играју у групи са Малијем, Уругвајом и Мексиком.

Било је питање и пре ове информације о повреди да ли ће Лука Јовић играти на Светском првенству пошто је Црвена Звезда најавила да га можда неће пустити на Мундијал како би одморан дочекао нову сезону.

Извор: sportske.net