Прочитај ми чланак

„Јиргене, имаш сјајан тим, али шта ћемо са клупом?“

0

Бивши фудбалер Ливерпула Роби Фаулер сматра да је "танка" клупа највећи проблем Јиргена Клопа и да Немац мора нешто да учини како би и у овом сегменту био конкурентан за освајање титуле.

Некада сјајни нападач је похвалио ангажовање Мохамеда Салаха из Роме за кога сматра да ће се савршено уклопити у Клопов систем игре.

„Бићу искрен. Сви знају да Ливерпул има веома добру стартну поставу и да је спреман да се бори за титулу. Међутим, „клупа“ је далеко од жељеног. Не желим да кажем да Ливерпул има слабе играче јер такве речи нико не заслужује, али да бисте се борили за титулу „клупа“ мора да се побољша“, изјавио је Фаулер.

Бивши репрезентативац Енглеске поникао је на „Енфилду“ и члан првог тима био је од 1993. до 2001. и у сезони 2006/07. Са Ливерпулом је освојио пет трофеја – по један ФА куп, Куп УЕФА и Суперкуп Европе (све 2001) и два Лига купа – 1995. и 2001. године.

„Салах је добар почетак да се ојача тим. Он је добар играч, који је познат Клопу у и по свему судећи дошао је у Ливерпул на Јиргенову иницијативу. Салах савршено одговара стилу игре који користи Ливерпул“, рекао је Фаулер.