Прочитај ми чланак

Вучић сад купује Манчестер јунајтед или Ливерпул

0

Уторак 4. јануар 2022. године био је тежак ударац за Александра Вучића и његову свиту. Кошаркашки тренер у покушају гледаће на Арена спорт Саутемптон, који финансира Драган Шолак, и то захваљујући 600 милиона евра пара грађана које је држава дала не би ли уништила СББ.

Када неко ради цео живот, и има деценије радног стажа, а притом није згубидан као Александар Вучић, онда му све у животу иде, па чак и бизнис.

То што је „олош и страни плаћеник“ Драган Шолак избројао 120 милиона евра за куповину премијерлигаша Саутемптон – није ништа. Вучић намерава да купи или да постане већински власник Манчестер јунајтеда или Ливерпула. Ова информација већ кружи друштвеним мрежама па је на председнику државе да одговори који ће од ова два енглеска великана да припадне њему. На слатким је мукама, неће му бити тешко да са рачуна скине пар стотина милиона евра…

Ако не буде успео у намери да купи Манчестер јунајтед или Ливерпул, Вучић не мора да брине, основаће Шолак КК Саутемптон где ће председник државе после 3. априла и избора да буде тренер, уколико настави са десеткама на факултету за кошаркашког тренера.

А поручујемо му да крене и са школом и за фудбалског тренера, Шолак ће му учинити толико да га постави и за тренера његовог клуба, пошто ће у политици бити бивши.