• Почетна
  • СПОРТ
  • Јеремић: Браво Ноле, преврћемо столове у Адис Абеби и радујемо се са Африканцима
Прочитај ми чланак

Јеремић: Браво Ноле, преврћемо столове у Адис Абеби и радујемо се са Африканцима

0

Новак Ђоковић је још једном одушевио целу планету, не само спортску, победом над Ендијем Марејем у финалу Аустралијан опена и уласком у историју пошто му је то трећи узастопни трофеј са првог Гренд слема у сезони.

Одмах након великог тријумфа, на адресу најбољег тенисера почеле су да стиже честитке из свих крајева света, а предњачио је Вук Јеремић, председавајући Генералне скупштине Уједињених нација.

Јеремић је много пажње привукао када је на Твитеру написао да је након Нолетовог тријумфа на завршном Мастерсу у Лондону превртао столове у кафани на Менхетну, а на исти начин је прославио нови велики успех српског тенисера.

„Браво Ноле!!! Преврћемо столове у Адис Абеби. Радујемо се са Африканцима, предњаци делегација Конга“, написао је Јеремић на Твитеру.

Брзином муње стизале су честитке путем друштевних мрежа, па је српски глумац Гордан Кичић само кратко и јасно написао: „Доктор“, а убрзо се огласио и Јанко Типсаревић.

„Невероватно достигнуће, дефинитивно се тамо осећа као код куће“, навео је Новаков репрезентативни колега и велики пријатељ.

Марејев рођени брат Џејми је спортски поднео пораз Шкота и честитао Нолету.

„Честитке Новаку, невероватан играч и достигнуће. Приуштио је себи три Аустралијан опена у низу“, поручио је Џејми Мареј, док је Новак одушевио и српску стрељашицу Зорану Аруновић.

„Човек је непобедив. Моје поштовање и честитке“, написала је она на Твитеру.

Ноле је ушао у историју као троструки узастопни освајач Аустралијан опена, а последњи у низу за тај подухват пао је Енди Мареј – 6:7(2:7), 7:6(7:3), 6:3, 6:2!

 

(Блиц)