Прочитај ми чланак

Једино ће овај Србин у целој кући навијати за Орлове против Шкота!

0

Утакмица између Србије и Шкотске биће од посебног значаја за све фудбалере обе селекције јер ће после неколико деценија имати прилику да одмере снаге са најбољим селекцијама Старог континента.

Ипак, за Милана Николића српског бизнисмена који већ годинама живи и ради у Шкотској, ова утакмица имаће више од такмичаркој значаја.

Foto: Printscreen/BBC

Разлог за то је свакако структура његове породице која ће већински навијати за Шкоте – супруга Кара и синови Рос и Луис, а сам Милан каже да ће у кући бити велика тензија с обзиром на то да ће он остати привржен Орловима.

Милан и Кара су се упознали на Криту, где је он радио као бармен, а у међувремену су основали породицу и тренутно имају три своја ресторана у Хеленсбургу.

– Летња романса довела је до дивне љубавне приче. Кара је чак девет пута у једној години долазила да ме види. Потом смо одлучили да живимо заједно и преселио сам се у Глазгов – рекао је Милан за „ББЦ“, а потом се освнруо на синове који ће навијати за Шкотску:

– Момци су заљубљени у фудбал. Још као мали су га играли у дворишу у дресовима Звезде и Партизана које су добили од деде и бабе из Србије. Међутим, луди су за Шкотском. Никада никог нисам срео да толико воли национални тим Шкотске. Једини сам у кући који ће навијати за Србију.

Додао је Милан и да му је жао што ће се утакмица играти без присуства навијача, јер би дошао на Маракану где је атмосфера феноменална.

Подсетимо, Србија и Шкотска ће свој меч одиграти у четвртак од 20.45 на највећем српском стадиону.