• Почетна
  • СПОРТ
  • Јанковић испунио сан малог Зокија и купио му БМX бицикл и патике! (ВИДЕО)
Прочитај ми чланак

Јанковић испунио сан малог Зокија и купио му БМX бицикл и патике! (ВИДЕО)

0

Bosko-Jankovic-i-Zoki-sa-biciklom-BMX

(Вест преузета са Телеграф.рс)
Српски фудбалер, капитен италијанске Ђенове Бошко Јанковић, одржао је обећање и упознао се с Зораном Коминовићем (11), дечаком који је просио да би купио храну за породицу.

Јанковић је пре неколико месеци Зорану поклонио дрес Ђенове са својим именом, а сада је искористио летњу паузу у шампионату, па је, чим је дошао у родни Београд, организовао дружење са Зораном и купио му поклоне – нови БМX бицикл и патике.

– Као што сам рекао пре неколико месеци када сам чуо за Зокијеву причу, чим сам дошао у Београд, организовао сам да се видимо. Желео сам да кажем Зорану да ово није последњи пут да сам га посетио и купио нешто – каже Јанковић, па додаје:

– Нисам неко ко купи и нестане за сва времена. Чућемо се Зоки и ја с времена на време, а кад год будем долазио у Београд, обићи ћу га и купити му неки поклон, да му бар мало улепшам живот, што ми је најбитније – открива Јанковић.

Он тренутно има уговор с Ђеновом, али није искључено да промени средину овог лета.

– На одмору сам још десет дана, а онда се враћам у Ђенову. Видећемо какви су даљи планови клуба. Не знам да ли ћу остати. Најбитније је да кренем с припремама, а онда следи прелазни рок. Оно што је важно, Зоки ће први добити дрес сваког следећег клуба у којем будем играо.

Мали Зоран Коминовић није могао да верује шта му се десило.

– Ово ми је најбољи дан у животу – каже усхићено Зоран и у даху наставља:

– Не само да сам упознао свог идола Бошка Јанковића, већ сам добио од њега вредне поклоне. Купио ми је бицикл, који ми је био потребан, јер су ми украли прошли, затим два пара патика, једне за фудбал, а друге за шетњу, а добио сам и новац да имам за храну. Захваљујем се Бошку пуно – каже мали Зоки.