Прочитај ми чланак

ИЛИЕВ ПОБЕСНЕО НА ПРОМОЦИЈИ ОЖЕГОВИЋА: Ја правим тим и нико други!

0

Спортски директор Партизана одговорио на незгодно питање уместо новог нападача црно-белих

Огњен Ожеговић је представљен у Хумској као нови нападач Партизана, а једно питање, које му је поставио на конференцији, изазвало је бес спортског директора црно-белих Ивице Илева, који је после тога почео агресивно да виче на новинаре.


Сви знамо да си почео у Звезди, појављивале су се информације да те навијачи Партизана не желе, како ти гледаш на то? – гласило је најнормалније питање новинара, али је уследио изузетно оштар и непримерен одговор спортског директора Партизана.

– Престаните више са тим питањима. Ми смо спортисти!

– Ја сам спортски директор и ја правим тим! И тачка. Нећу полемику ни са ким више. Ово питање се више неће постављати! Јуче, кад је чуо да га Партизан хоће, он је одбио дупло бољи уговор. Ја знам да ће он да изгине за овај свети дрес. Он је знао шта га чека, али је ризиковао! Ја стојим иза њега, ја.

– Је л’ знате да је почео да игра у Партизану?! Реци им где си почео, реци. Нећу више да чујем та питања! Имали смо Стојковића, Ђурђевића, обојица су сада легенде Партизана. Нећу више да чујем док сам ја директор у Партизану! Ми играмо фудбал, ми овде правимо Партизан који ће да прође групну фазу Лиге Европе. Откад постоје Партизан и Звезда много примера играча који су играли за један или други клуб и зато то више нећу да слушам – урлао је Ивица Илиев.

Појавио се и видео представљања Ожеговића, а тренутак када Илиев виче на новинаре погледајте на 8.24: