Прочитај ми чланак

Икодиновић: И Жељко Обрадовић се плаши Вучића тренера!

0

"Зато се Жоц повукао ове сезоне, знао је да ће АВлијанер да постане тренер, па да се случајно не сретну у финалу Евролиге. Не би поднео Жоц да га АВлијанер победи, а победио би га сигурно", навео је на Твитеру наш прослављени ватерполиста Данило Икодиновић.

Александар Вучић је направио корак даље, решен је да постане кошаркашки тренер. Да Европа дрхти од његове тактике, тајм-аута, савета играчима…

Душку Вујошевићу већ није свеједно, Дуда Ивковић се плаши за реноме, а Жељко Обрадовић, најбољи међу њима, већ проклиње дан када је председник Србије одлучио да му постане колега. Драган Ђилас, пак, плаши се да ће му Вучић угрозити титулу најбољег и најтрофејнијег председника Кошаркашког савеза у историји, што говоре и резултати женске и мушке А репрезентације, за време његове владавине.

Вучић је уписао факултет за кошаркашког тренера, а његов добар пријатељ Милорад Додик већ му је понудио радну књижицу. Одмах по добијању дипломе, Вучића чека посао, што је проблем са којим се суочава све већи број младих и иде из Србије. Иако још није положио ниједан испит, Додик визионарски верује у Вучићеве могућности, па му је понудио да седне на клупу сениорског тима Игокее, али само под условом да направи тим јачи од Звезде и Партизана.

После ове понуде на друштвеним мрежама је реаговао наш прослављени ватерполиста Данило Икодиновић, који је најпре рекао да је идеја Вучића и Додика боља од оних које долазе од колега са „Њуз нета“, а онда је у препознатљивом стилу поручио:

– Зато се Жоц повукао ове сезоне, знао је да ће АВлијанер да постане тренер, па да се случајно не сретну у финалу Евролиге. Не би поднео Жоц да га АВлијанер победи, а победио би га сигурно. Најбољи икада у историји Србије и кошарке и целог свемира и ауто-путова и мостова – написао је Икодиновић.

Од Вучића тренера тресу се Звезда и Партизан, али и Жељко Обрадовић, најбољи и најтрофејнији европски тренер…

А тек Ђилас?