Прочитај ми чланак

ИГУМАН МАНАСТИРА ХИЛАНДАР посетио Црвену звезду пред меч са Олимпијакосом

0

"Пратим Звездине утакмице. У младости сам се бавио спортом тако да ми је усађена та љубав. Свакако се радујем успјесима наших спортиста који нас сјајно предствљају у свијету. Црвена звезда је кроз историју била један од симбола нашег народа. Успјехе које Звезда остварује народ доживљава као националне", рекао је игуман манастира Хиландара Методије

Игуман манастира Хиландар Методије био је у посјети Црвеној звезди пред меч са Олимпијакосом.

Игуман Методије у посети Црвеној звезди, фото: ФК ЦЗ

Угостили су га предсједник Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и почасни предсједник клуба Драган Џајић.

Дружио се и са ветеранима Шестићем, Боровницом, Владимиром Петровићем Пижином, Аћимовићем и са секретаром Браниславом Кантаром, пренио је Б92.

Обишао је и музеј Црвене звезде гдје се упознао с богатом историјом клуба. После пријатног ручка посјетио је и први тим Црвене звезде гдје је разговарао са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем.

„Велика ми је част и радост што сам у посјети овако великом клубу као што је Црвена звезда. Први пут сам на овом стадиону и то је наставак духовне везе која постоји у историји последњих година која је још већа. Ми често у Хиландару имамо посјете Звездиних играча и осталих чланова, а сада се створила прилика да узвратим посјету“, рекао је игуман Методије.

Истакао је да су спортисти Србије изузетно битни, као и да редовно гледа Звездине утакмице.

„Пратим Звездине утакмице. У младости сам се бавио спортом тако да ми је усађена та љубав. Свакако се радујем успјесима наших спортиста који нас сјајно предствљају у свијету. Црвена звезда је кроз историју била један од симбола нашег народа. Успјехе које Звезда остварује народ доживљава као националне“, рекао је игуман манастира Хиландара Методије.