Прочитај ми чланак

Храбри Партизан надиграо Јунајтед, али остао без бодова

0

Фудбалери Манчестер јунајтеда славили су као гости против Партизана са 1:0 у утакмици трећег кола у Л групи Лиге Европе.

Јуначки пораз Партизана у Хумској. Црно-бели су у Београду изгубили од Манчестер јунајтеда минималним резултатом – 0:1. Једини гол постигао је Марсијал у 43. минуту са пенала.

Борили су се пулени Саве Милошевића, посебно у другом полувремену, стварали шансе, а треба истаћи и да је шпански судија „частио“ госте када је одлучио да не досуди пенал за српски тим у 67. минуту после играња руком Вилијамса.

После три кола „црвени ђаволи“ су први са седам бодова, АЗ је други са пет, Партизан има четири, док је Астана последња без поена.

20:44 – КРАЈ МЕЧА
Напади и агресивност Партизана нису награђени. Манчестер је освојио три бода у Хумској. Мата је у надокнади промашио лопту у ситуацији када је био сам испред гола. Судија Фернандез је свирао крај.

20:42 – ИГРАЋЕ СЕ ТРИ МИНУТА
Још три минута ће се играти у Хумској.

20:41 – ЦРНО-БЕЛИ ПОКУШАЛИ ИЗ КОРНЕРА
Натхо је добро извео корнер, одбрана Јунајтеда је интервнеисала, да би лопта остала у поседу Партизана који су пробавали центаршутевима, без успеха.

20:38 – НАТХО СЕ ОПРОБАО
Поново је покушао Натхо из веће удаљености, шутирао је добро, али тик преко пречке.

20:33 – АСАНО ШУТИРАО, РОМЕРО РЕАГОВАО
Могао је Партизан да дође до изједначења. Асано је покушао после корнера, добро је шутирао главом, Ромеро је још боље реаговао и спречио погодак.

20:29 – ГУЖВА У ПЕТЕРЦУ ЈУНАЈТЕДА
Имао је Партизан прилику после прекида, створила се велика гужва у петерцу Јунајтеда, али нико од играча црно-белих није успео да упути лопту ка голу.

20:24 – САДИК ПРОБАО, СТЕВАНОВИЋ УШАО У ИГРУ
Покушао је Садик са велике удаљености да изненади Ромера, послао је лопту тик поред гола. Милошевић је потом направио прву промену, Стевановић је ушао уместо Тошића.

20:18 – НЕМА ПЕНАЛА ЗА ПАРТИЗАН – ЖУТИ ЗА НАТХА И МИЛЕТИЋА
Натхо је упутио центаршут, лопта је погодила једног играча у руку, судија је одмахнуо одмах. Натхо се жалио и добио жути картон. Недуго после тога је Милетић покушао главом, Вилијамса је лопта погодила у руку, шпански судија поново није реаговао.

Милетић се жалио, добио жути картон.

20:14 – ДОБРА ПРИЛИКА ЗА ГОСТЕ
Имао је Јунајтед добру шансу. Рашфорд је прошао, оставио за Мату који није то очекивао, па је одбрана Партизана имала довољно времена да реагује.

20:10 – ДУПЛА ИЗМЕНА СОЛСКЈЕРА
Направио је Солскјер две измене у 60. минуту. Уместо Ван Бисаке и Марсијала ушли су Џејмс и Рашфорд.

20:03 – НЕВЕРОВАТАН ПРОМАШАЈ СУМЕ
Кренуо је Сума у продор, сјајно „заломио“ Мегвајера који је остао на земљи, али је онда шутирао право у голмана Ромера.

20:00 – СУМА ПАО, НЕМА ПЕНАЛА
Сума је пао у казненом простору после дуела са Џонсом, тражио је пенал, али је шпански судија одмахнуо руком.

19:57 – ПОЧЕЛО ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ – ОДМАХ ШАНСА ЗА НАТХА
Друго полувреме је почело у Хумској. Партизан је кренуо агресивно. Садик је фаулиран, Натхо је извео слободан ударац, лопта је отишла поред гола.

19:40 – МАРСИЈАЛ СА ПЕНАЛА ЗА ВОЂСТВО
ГОООЛ – Милетић је направио грешку, уклизао у казненом простору и скривио пенал. Марсијал је преузео одговорност и матирао Стојковића.

19:36 – САДИК ПОГОДИО СТАТИВУ
Могао је Партизан да постигне погодак у 40. минуту. Садик је одлично шутирао, погодио је стативу.

19:34 – СТАТИВА СПАСИЛА СТОЈКОВИЋА
Доста среће за Партизан у 37. минуту. Урошевић је погрешио, Лингард је одлично шутирао, статива је спасила Стојковића. После тога је направљен фаул, Мата је центрирао, Мегвајер је направио фаул у нападу.

19:30 – ЦРНО-БЕЛИ ПРЕТЕ ИЗ КОРНЕРА
Партизан прети из прекида. Два узастопна корнера, али без озбиљних шанси.

19:25 – ГРЕШКА СУМЕ, ФАУЛ НА ПАВЛОВИЋУ
Кренуо је Партизан у контру, Сума је имао довољно опција, али је погрешио и послао лопту у ноге противницима. На другој страни је Павловић фаулиран.

19:21 – СУМА СЕ ЖАЛИО НА УДАРАЦ
Кренуо је Сума у продор, Џонс га је зауставио и том приликом ударио. Жалио се играч Партизана на то судији и саиграчима, али није то много помогло.

19:16 – ЈУНАЈТЕД ОПАСНИЈИ
Јунајтед је све опаснији. Држе лопту у свом поседу и стрпљиво граде нападе. Мек Томинеј је покушао из велике удаљености, поред гола. После чега су се спетљали Лингард и марсијал.

19:11 – НАЈБОЉА ШАНСА ДО САД ЗА ЈУНАЈТЕД
Могао је Јунајтеда да поведе у 15. минуту. Мата је одлично извео слободан ударац, Мек Томинеј био сам на другој стативи, срећом – спољни део мреже.

19:08 – ПРЕКРШАЈ МЕГВАЈЕРА
После корнера је Јунајтед припретио, Мегвајер је остао сам, али је судија убрзо показао да је томе претходио његов фаул.

19:04 – ПРВА ШАНСА ЗА ПАРТИЗАН
Прву прилику на утакмици имао је Партизан. После прекдиа је Садик био највиши у скоку, али није био довољно прецизан. Недуго затим је пробао и Асано. Побегао је одбрани ривала, шутирао је далеко преко гола.

19:01 – ОДЛИЧНА АТМОСФЕРА
Одлична атмосфера на стадиону Партизана.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!